Vrouwenspecials

Vrouwenspecials zijn interactieve programma’s die speciaal op maat gemaakt kunnen worden over een bepaald thema bij jou op locatie. Als je bijvoorbeeld een interactief programma wil over het thema gebed, dan worden allereerst de principes uit de bijbel uitgelegd over gebed. Daarna worden deze bijbelse principes praktisch toegepast in een bepaalde vormen. Ik maak onder andere gebruik van materialen, beelden, zingen en bidden. Zo luisteren we niet alleen, maar door te doen wordt én onze geest, én onze ziel én ons lichaam ingezet. Gelijk leer je de dingen zelf uit te spreken en kenbaar te maken aan God. Hiermee worden de aangereikte principes zichtbaar gemaakt.   

Om een indruk te krijgen, zijn hieronder wat foto’s te zien van specials die al gegeven zijn:

previous arrow
next arrow
Slider

Naast de vrouwenspecials ‘De gebedsreis’, ‘De ontdekkingsreis’ en ‘Kracht van Compassie’ heet de nieuwste vrouwenspecial ‘Time to Shine!’. Deze ‘Time to Shine! Special’ zal hieronder extra toegelicht worden.  

TIME TO SHINE!

Ik vind grote vreugde in de Heer, mijn hele wezen jubelt om mijn God. Hij deed mij het kleed van de bevrijding aan, hulde mij in de mantel van de gerechtigheid…”  Jesaja 61:10

Laat je verrassen door Gods kledingadvies en ruil je oude kleding in!

In deze vrouwenspecial ontdek je hoe Jezus je bedoeld heeft. Ik zal deze special beginnen met een stuk onderwijs over geest, ziel en lichaam vanuit het leven van David bekeken. In het tweede gedeelte word je opgeroepen om in actie te komen. Via bepaalde kledingstukken zal ik dan het oude en nieuwe leven zichtbaar maken, waarnaar jullie daarna de gelegenheid krijgen om de mantel van nieuw leven aan te doen. Zo dat je letterlijk mag ervaren dat je geroepen bent om stralend gekleed te gaan met Jezus’ liefde en kracht.

Wil je deze vrouwenspecial ‘Time to Shine!’ of een andere special over een ander thema in jouw omgeving? Neem gerust contact op! 

 
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Lees hier de aanbeveling van Minella van Bergeijk, hoofdredacteur van Eva: