Contact

Even voorstellen

Hallo, ik ben Inge Haverkamp-Hagoort, getrouwd met Stephen en we hebben samen drie kinderen: Ellen, Matthijs en Lisanne. We wonen in Ermelo. In mijn dagelijks leven werk ik voor twee dagen bij een christelijke boekwinkel in Putten. Ik vind het heerlijk om met mensen op te trekken, te wandelen en er even met de scooter erop uit te gaan en te genieten met mijn gezin en vrienden.

Als mensen vragen hebben op geestelijk gebied vind ik het mooi en waardevol om een bepaalde periode met ze op te lopen en samen tot nieuwe inzichten en groei te komen. Vanuit die visie heb ik me een aantal jaren ingezet voor de Alpha-cursus en Aglow. Om persoonlijk te groeien in persoonlijke gesprekken en spreken, heb ik deelgenomen aan een twee jarige pastorale cursus, een basisjaar Praktisch Persoonlijk Pastoraat (PPP) bij het Kempler Instituut (Coaching) en een masterclass ‘Meestersprekers’ van Farah Nobbe & Natalie Holwerda.

Om dit verder vorm te geven, ben ik in 2010 met Roeach Ministries gestart. Het eerste programma ‘De Ontdekkingsreis’ heeft al vele vrouwen bemoedigd. In 2017 is de nieuwe vrouwenspecial ‘Time to Shine!’ op een aantal plekken in het land van start gegaan. Daarnaast heb ik in al die jaren op vele verschillende plekken in Nederland mogen spreken en workshops mogen geven. Ik geniet daarvan!

Met ‘Aan de keukentafel’ is een nieuw initiatief in een kleinere setting opgezet. Met een kleine groep mensen rondom de keukentafel. Met elkaar in gesprek gaan over een bepaald onderwerp. De kleinere setting leent zich ervoor om ook de vragen te kunnen stellen, met elkaar wat dieper in gesprek te gaan.

Mijn verlangen is dat er beweging tot stand komt in het innerlijk van de mens. Door hierover in gesprek te gaan en hier ook stappen in te zetten wordt deze beweging merkbaar en zichtbaar. Wanneer Gods Geest gaat waaien ontstaat er vernieuwing  en zo kun je tot bloei komen.

Graag kom ik met je in contact! Je kunt een mailtje sturen naar info@roeach-ministries.nl of mij bereiken via het telefoonnummer 06-57570190 of 0341-470253.