Persoonlijke gesprekken

Weer tot bloei komen!

Zit jij in een fase waarin je helemaal niet het gevoel hebt dat je tot bloei komt? Of heb je een preek gehoord, met een workshop of vrouwenspecial meegedaan, en wil je aan de hand daarvan doorpraten met iemand? Dan doe ik dat met veel liefde. Ik wil graag naar jouw verhaal luisteren en samen met je optrekken, op jouw tempo, om gericht aan iets te werken. De gesprekken sluit ik daarom ook graag aan op wie jij bent en waar jij staat in het leven. Dit zodat je weer helemaal tot bloei kunt komen, we zijn tenslotte gemaakt om te leven.

Mocht je hierover vragen hebben of een persoonlijk gesprek willen? Neem dan gerust contact met mij op.

Lees hier de aanbeveling van Corine Foppen uit Ermelo: ‘Tijdens een moeilijke periode in mijn leven kwam ik in contact met Inge. Ze is open en betrokken en ik voelde me bij haar veilig. Ze wist de juiste vraag te stellen waardoor ik vaak aan het denken werd gezet en het me lukte om vanuit een ander perspectief naar mijn moeilijkheden te kijken. Gods liefde en Gods wil was altijd onderwerp in ons gesprek. Haar liefde voor Hem spreekt door haar vragen en woorden heen. Inge heeft me enorm geholpen om te weten wie ik mag zijn en wat ik beteken in Gods Koninkrijk en voor mensen om me heen’. 

Lees hier de aanbeveling van Margreet T:  “In de Eva las ik een artikel over Inge en ik had innerlijk heel sterk het gevoel dat ik bij haar een afspraak moest maken. Na enige tijd (hoewel ze anderhalf uur bij mij vandaan woont) heb ik toch een afspraak met haar gemaakt. Inge bleek enorm goed te begrijpen waarmee ik worstelde en we hadden opbouwende gesprekken. Toch stagneerde het veranderproces na enkele gesprekken, ondanks dat ik zo graag wilde veranderen: alsof er een soort van blokkade was. Ze stelde mij voor om een traject van de 7 stappen naar vrijheid in Christus te gaan volgen. Eerlijk gezegd aarzelde ik omdat ik er onbekend mee was. Ze nodigde mij uit om hierover een en ander te lezen. Achteraf bleek dat Inge mij geen beter advies had kúnnen geven! God gaf mij door dit traject innerlijke genezing en mij bevrijdde van depressies, angst en gebondenheid aan de satan.

Nu ik dit schrijf, is dit anderhalf jaar geleden. Alle dank aan God! Dat Hij, naar aanleiding van de hulp en het advies van Inge, mij zoveel innerlijke heling, bevrijding en vreugde heeft gegeven. Het blijft voor mij bijzonder dat God mij door dit onverwachte traject Zijn liefde en genade heeft doen leren kennen en ontvangen. 

Dank je wel, lieve Inge, voor je gesprekken en gebeden. Ik bid dat jij velen tot een zegen zult zijn: dat mensen door jou heen Gods liefde, genade, vrede en innerlijke heling mogen ontvangen.”